Mecsek Portéka Nagy Mónika - Hello Moli kollekció - Mecsek Portéka

Nagy Mónika - Hello Moli kollekció

Nagy Mónika - Hello Moli kollekció
E-mail cím: molikali@gmail.com
Telefonszám: 06 20/365-7309
Település: Pellérd

A nevem Nagy Mónika.

Az egész életemet végigkísérte a kézművesség, több szakmát is kitanultam, de a varrás mindig elsőbbséget élvezett. A kezdetekkor a magamnak varrt ruhákon tanultam meg az alapokat, majd a folyamatos kísérletezés, tanulás során fejlesztettem a tudásom. Ez a folyamat nem áll meg soha, mindig van új ötlet amit ki kell próbálni, új technika amivel kísérletezni kell, új inspiráció amit követve új utakra jutok.

Mostanra a varrás túlnőtt a hobbi szinten, számomra ez megélhetés.

2012 nyarán érett meg az elhatározás, hogy az oly régóta foglalkoztató applikációval kezdjek kísérletezni, amire az egyszerű natúr lenvásznat gondoltam alapul, kiegészítve a varrógéppel rajzolt mintákkal, amit egyébként az elmúlt években időről időre próbálgattam.

Egycsapásra összeállt minden, így született a Hello Moli kollekció.

Ebben a stílusban rengeteg csodás lehetőség van, az egyediségét éppen az adja meg, hogy akár apró változtatásokkal is más mintát lehet létrehozni, legyen az direkt vagy a véletlen műve.

Inspirációt számtalan módon lehet nyerni, van hogy az egy függöny mintája, vagy egy épület homlokzata, egy fotó egy kilincsről, egy repedés a falon vagy egy tetkó képe. A lényeg az szerintem, hogy megtaláld az egyediséget, hozzáadd azt a pluszt amitől már a tiéd lesz, téged tükröz, rád vall, amitől a magadénak érezheted.

Az eladóhoz kapcsolódó termékek

Ossza meg ismerőseivel: